Wekelijks of tweewekelijks mee begeleiden van volwassene(n) met een motorische beperking

Je neemt een volwassen bewoner met een motorische beperking uit het nursingtehuis (Home Diepenbroek) mee naar buiten, een keer per week of per twee weken: voor een filmvertoning, cafébezoek, wandeling, een koffie buitenshuis... Je bent bij voorkeur van middelbare leeftijd en woont in de omgeving van Wetteren.

of

Je gaat samen met de begeleiders en bewoners mee met de wekelijkse wandeling naar de markt in Wetteren op donderdagmorgen en begeleidt een bewoner die rolstoelafhankelijk is.

Bent je op zoek naar ander vrijwilligerswerk, aarzel ook dan zeker niet om ons te contacteren! Er zijn immers tal van mogelijkheden binnen onze voorziening.

Geïnteresseerd? Bel dan naar Kathleen Poppe op 09 272 52 33 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan ook schrijven naar Kathleen Poppe, coördinator vrijwilligerswerk, VZW Sint-Lodewijk, Kwatrechtsteenweg 168, 9230 Wetteren.