Tectum Group geeft 2.500 euro aan Sint-Lodewijk

Naar jaarlijkse gewoonte geeft Tectum Group zijn medewerkers zelf de kans om een goed doel te selecteren. In november 2016 kozen we volgende vier organisaties: Sint-Lodewijk, vzw Pinocchio, Prinses Beatrix Spierfonds en de Vier Notelaars. Goede doelen waar de medewerkers nauw mee betrokken zijn.

karenAlle vestigingen zamelden geld in om de organisaties een hart onder de riem te steken. Zo werd er in Hoboken een rooftop apero georganiseerd voor klanten, leveranciers en collega’s. De medewerkers van Schoten staken de handen uit de mouwen met een spaghettiavond. Team marketing testte de kennis van hun collega’s en organiseerde een quizavond. Dit is slechts een greep uit de 27 acties die de medewerkers op poten zetten.

De afsluiter vond 17 juni plaats in de tuin van Jean Biesmans en Ingrid Nelissen. Hier overhandigden ze elke organisatie een cheque van 2.500 euro. “Ik wil graag alle medewerkers bedanken. Dankzij jullie steun kunnen we een steentje bijdragen aan organisaties die het nodig hebben,” aldus Jean Biesmans. “De diverse acties georganiseerd over alle vestigingen geven een gevoel van warmte en samenhorigheid.”


bron: tectum