Is Sint-Lodewijk de strafste school van Vlaanderen?

Uiteraard vinden wij Sint-Lodewijk de strafste school van Vlaanderen maar kunnen wij ook die coole jury van radio MNM overtuigen? Op maandag 27 april om 13 uur halen de leerlingen alles uit de kast om Tom De Cock, MNM-reporter Zaka, Jelle Van Dael en een leerling van de Vlaamse Scholierenkoepel te imponeren.

De nominatie van de strafste school heeft Sint-Lodewijk te danken aan de leerlingen van het BuSO die een erg geslaagd filmpje hebben ingestuurd. ‘Na alle positieve reacties hadden we wel gehoopt op een nominatie maar zeker ben je natuurlijk nooit’, vertelt leerling Ian Martens. Aan het filmpje heeft hij samen met zijn ‘wheelbastard’ Glenn Vandermeeren bijna vier weken gewerkt. ‘We vonden het belangrijk om dit filmpje te maken omdat veel mensen een verkeerd beeld hebben van het buitengewoon onderwijs. Wij kunnen iets en dat willen we bewijzen ook’, zegt een strijdvaardige Ian.

screenshot

Mocht Sint-Lodewijk uiteindelijk De Strafste School 2015 worden, dan maakt Tom De Cock op donderdag 30 april een live-uitzending met verschillende muzikale gasten, vanuit onze school.