Bezoek Sint-Lodewijk op de REVA-beurs

Op 23, 24 en 25 april zal VZW Sint-Lodewijk aanwezig zijn op de REVA-beurs. REVA is een tweejaarlijkse informatiebeurs die zich richt naar personen met een beperking, ouderen met beperkingen, hun familie, de professionelen en de vrijwilligers.

IMG 2997Sint-Lodewijk wil graag zijn geïntegreerde werking voorstellen op de REVA-beurs. "De verschillende diensten van de vzw werken nauw samen ( MFCGON BuBaO -  BuBaO –  GON BuSO- BuSO). Wij geven niet alleen advies aan de leerlingen van Sint-Lodewijk. Maar evenzeer aan leerlingen in het gewoon onderwijs, die GON en Mobiele ondersteuning krijgen van Sint-Lodewijk. Onze aanpak kadert perfect in de recente ontwikkelingen binnen zorg en onderwijs: Perspectief 2020 en het M-decreet", vertelt verantwoordelijke Patrick Moyson.

Met haar 150 exposanten en 15.000 bezoekers is REVA de belangrijkste Belgische beurs geworden met exposanten uit binnen en buitenland. De REVA-beurs is de informatiebeurs bij uitstek waar iedereen uit de zorgsector elkaar ontmoet en informatie krijgt over interessante producten en diensten.

Gratis tickets vind je op de site van REVA.