Sint-Lodewijk dingt mee naar REVAnueva AWARD

Op 23, 24 en 25 april zal VZW Sint-Lodewijk aanwezig zijn op de REVA-beurs. REVA is een tweejaarlijkse informatiebeurs die zich richt naar personen met een beperking, ouderen met beperkingen, hun familie, de professionelen en de vrijwilligers. Met haar 150 exposanten en 15.000 bezoekers is REVA de belangrijkste Belgische beurs geworden met exposanten uit binnen en buitenland. De REVA-beurs is de informatiebeurs bij uitstek waar iedereen uit de zorgsector elkaar ontmoet en informatie krijgt over interessante producten en diensten.

De Dienst Informatie en Advies Technische Hulpmiddelen (DIATH) van VZW Sint-Lodewijk zal er meedingen naar de REVAnueva AWARD.  Met het uitreiken van deze Award willen de organisatoren van de REVA beurs, innovatie en productontwikkeling binnen de zorgsector speciaal in het daglicht plaatsen.

De door DIATH ingediende projecten zijn de 'geïntegreerde werking binnen VZW Sint-Lodewijk' en de ontwikkeling van 'een boekenbak voor kinderen en jongeren met een motorische beperking'.

>> www.reva.be