Taborthuisdag vierde 10 jaar Taborgroep

Op zondag 17 november vierde de Taborgroep haar tienjarige bestaan met een exclusief evenement in Gent, de Tabor-thuisdag. Ongeveer 500 medewerkers en hun familieleden volgden een creatief en interactief parcours in de stad. In 6 Tabororganisaties daagden 6 BV’s 6 andere organisaties uit in hun eigen specialiteiten.

In Sint-Lievenspoort beoefende Cédric Van Branteghem samen met Sint-Lodewijk boccia, een werpsport geschikt voor sporters met een hersenverlamming of met zware motorische beperkingen. In de keuken van IVV Sint-Vincentius maakte Carla uit de Beste Hobbykok van Vlaanderen verrassende gerechten met de leerlingen van Mariagaard.

Lieven Scheire ondersteunde dan weer het Psychiatrisch Centrum Caritas door in Sint-Bavobasisschool post-it art te maken met enkele patiënten en deelnemers. Terwijl Tutti Colori van De Vierklaver voor een muzikale noot zorgde in basisschool De Mozaïek, bemande De Triangel een juwelenatelier in basisschool Sint-Salvator. Woonzorgcentrum Sint-Jozef zette de deuren open voor de Sint en Job&Co.

Bron: Taborgroep