Kerstconcert in Sint-Lodewijk

In december organiseert Sint-Lodewijk traditiegetrouw een solidariteitsactie voor mensen die het moeilijk hebben, hier dicht bij ons of in de derdewereldlanden van het Zuiden. Dit jaar organiseert het mpi een kerstconcert ten voordele van Welzijnszorg. Sint-Lodewijk wil dit jaar bijzondere aandacht schenken aan de vele bejaarde mensen die leven op het randje van de armoede. De adventsactie van Welzijnszorg voert hierrond campagne met de slogan: ‘Armoede verjaart niet’.

Ook in Sint-Lodewijk proberen wij om onze leerlingen bewust te sensibiliseren. We doen dat tijdens lesmomenten, speciaal uitgewerkte projecten aangepast aan kinderen, informatiestanden enz. Daarnaast organiseren wij ook een kerstconcert. Leerlingen en medewerkers zullen optreden en allerlei kerstliederen en kerstmuziek ten gehore brengen.

Dit concert vindt plaats op donderdag 20 december om 19.30 uur in de kapel van Sint-Lodewijk. Ingangskaarten kosten 5 euro. Indien u niet aanwezig kan zijn maar toch deze actie wil steunen kan u ook een steunkaart kopen voor 2 euro. Kaarten kan u bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..