Verblijf

DSCN6674Sint-Lodewijk biedt een leefgroepwerking aan in campus Diepenbroek en individueel wonen onder begeleiding in campus Den Binder. Afhankelijk van de zorgvraag en noden verblijft men in Diepenbroek of Den Binder.

In Diepenbroek is de aanwezigheid van de begeleiders in de leefgroep de belangrijkste troef. Deze campus telt negentien kamers en twee gelijkwaardige leefgroepen. Eén leefgroepruimte bestaat een zithoek met tv, een eethoek en (activiteiten)keuken. Het mooie terras van Diepenbroek geeft uit op een snoezeltuin. Elke bewoner heeft een éénpersoonskamer.  

In Den Binder ligt de nadruk op het individueel traject van de bewoner. Deze gloednieuwe campus telt drieëntwintig kamers en een kamer kortverblijf. Naast de zelfbediening vindt men hier ook zithoek met tv, grote kineruimte, een tuin met groot terras. Elke bewoner heeft een éénpersoonskamer (met een gedeelde badkamer) en een eigen terras. Op de bovenverdieping van De Binder zijn er sociale appartmenten, waaronder vier aanleunwoningen.