Disclaimer

Disclaimer en copyright

Het auteursrecht van alle teksten en foto's op deze website behoort, tenzij expliciet anders vermeld, toe aan: VZW Sint-Lodewijk, Kwatrechtsteenweg 168, B-9230 Wetteren

Wijzigen, kopiëren, verspreiden, reproduceren (in om het even welke vorm of door om het even welk middel) van de gehele of gedeeltelijke inhoud van de website is niet toegelaten, tenzij hiervoor uitdrukkelijke toestemming is verleend door VZW Sint-Lodewijk. Voor persoonlijk gebruik kan dit wel zonder geschreven toestemming van de houder van het auteursrecht.

Elke inbreuk kan in aanmerking komen voor strafrechterlijke vervolging en burgerlijke schadeclaims.

Beweringen en opinies, zoals die tot uiting kunnen komen in artikelen en mededelingen op deze website, mogen enkel worden toegeschreven aan de persoon van de auteur(s) en kunnen niet zonder meer en automatisch gelden als een stellingname van de redactie of de webmaster.

Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van de artikelen. Fouten in de gegevensverwerking kunnen echter niet altijd voorkomen worden. VZW Sint-Lodewijk kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op de website.

Een aantal 'links' in deze website voeren naar informatiebronnen van derden. Hoewel deze links met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden uitgekozen, draagt VZW Sint-Lodewijk dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie vanuit deze andere bronnen.

Met vragen over copyright kan u terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..